6 Followers
6 Following
Lavinia

Lavinia

Ce-a vrut să spună autorul - Marius Chivu Nedumerirea mea cea mare e dacă eu acum dau rating la ce a vrut să spună autorul, la ce a spus intervievatorul sau ambelor. În fine. Mă simt cum mă simțeam pe vremuri citind Dilemateca (care, spre rușinea mea nu știu dacă mai există), bînd cafea și ronțăind fursecuri; mai sorbi o gură de cafea, mai dai o pagină, mai hăhăi un pic la ce a vrut să spună autorul și tot așa.

Pe scurt:
- mi-au lipsit 2-3 scriitori despre care știu sigur (adică sînt aproape foarte sigură) că sînt/au fost în relații bune cu Marius, nu că asta ar conta.
- să nu uit să-i citesc cîndva pe Agopian, Brumaru, C.D. Florescu, Gheo.
- îmi place Cărtărescu. OMG. Adică îmi place cum a răspuns el aici. Îmi place și Dan C. Mihăilescu. OMG again.
- nu-mi place Pleșu. Fîs, bla.
- să mai citesc și eu niște poezie. Deși să se noteze că odată m-am dus la Cărturești special ca să-l cumpăr pe Dan Coman și nu era de găsit.

Și să nu uit să spun, deși precis am mai făcut-o, cum în 2010 la TIFF, la Marți după Crăciun, a stat în spatele meu toată gașca poliromică + Marius, care o aplauda frenetic pe Mirela și le spunea celorlalți ce actriță mișto e ea. Iar eu mă simțeam foarte bine, nu prea știu din ce motiv. Probabil ăla de pe copertă.
În încheiere, țin să remarc, ca un fin observator al literaturii române ce sînt, că lui Marius îi stă bine cu barbă. Cam atît.